HDM Pipelines op No-Dig Event in Nijkerk

11 september 2019
8831-NoDig-Banner-598x134px-NL-2-e1568198555946.png

Het No-Dig Event is een kennisplatform voor iedereen die raakvlakken heeft met ondergrondse infrastructuur. Denk daarbij aan avegaarboringen, open en gesloten frontboringen, horizontaal gestuurde boringen, put- en leidingrenovatietechnieken en alle kennis en kunde die gerelateerd is aan deze technieken.

Door een bezoek aan onze stand 2.301 maakt u kennis met onze diensten en oplossingen op het gebied van Asset- & Pipeline Management. Met ons team ondersteunen, adviseren en verlichten wij leidingbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, de aanleg, het beheer en het onderhoud van leidingen en kabels.

In twee dagen van het No-Dig Event bent u door middel van de beurs, lezingen en live-demonstraties weer helemaal bij op het gebied van sleufloos (zonder graven) aanleggen of renoveren van ondergrondse kabels en leidingen. Want No-dig is nodig: minder hinder, kostenefficiënt en duurzaam.

Gratis toegang
Het Event is gratis voor alle bezoekers. Ook zijn catering en parkeren en een OV-pendeldienst inbegrepen! Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. Daarnaast bent u van harte welkom op de netwerkborrel aan het einde van elke beursdag.

Door te klikken op onderstaande afbeelding kunt u zich gratis aanmelden.

 

 

Wij kijken uit naar uw bezoek op 9 of 10 oktober!

HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.