Klokhuis open bedrijvendag voor kinderen bij HDM Pipelines en Acquaint

21 maart 2019

HDM Pipelines en Acquaint doen mee aan Het Klokhuis open bedrijvendag voor kinderen en Het Klokhuis komt langs om opnames te maken.

Op zaterdag 30 maart organiseert jeugdprogramma Het Klokhuis i.s.m. de Kamer van Koophandel de open bedrijvendag Het Klokhuis Onderneemt Backstage.

Ruim 130 bedrijven in heel Nederland openen die dag hun deuren speciaal voor kinderen om ze een kijkje achter de schermen te geven. Wij zijn daar één van! Dus is jouw kind een geboren ondernemer, of gewoon enorm nieuwsgierig naar hoe wij ondergrondse leidingen beheren en inspecteren en zo schades aan leidingen proberen te voorkomen en/of op te sporen?

Schrijf hem/haar snel in via backstage.hetklokhuis.nl/bedrijven/hdm-pipelines-bv/  

Let op: deelname is beperkt!

Kinderen kunnen op 30 maart tussen 12.00 en 15.00 uur bij ons o.a. leidingen opsporen en uitzetten, leidingen cleanen, via de computer voorwerpen herkennen en alles te weten komen over de ondergrondse leidingen. Wij vinden het superleuk als jouw kind hier aan mee wil doen.

Klokhuis komt langs voor opnames

De crew van Klokhuis kiest per provincie één bedrijf uit om opnames te maken. In Friesland zijn wij uitgekozen voor een bedrijfsbezoek. Dus altijd al eens willen deelnemen aan het programma en nieuwsgierig naar de ondergrond? We zien je graag op 30 maart!

Over Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Het Klokhuis Onderneemt Backstage is onderdeel van een crossmediaal project over Ondernemen dat Het Klokhuis heeft opgezet met steun van de Kamer van Koophandel. Doel hiervan is om kinderen vertrouwd te maken met ondernemerschap, én om ze te inspireren ondernemende vaardigheden te ontwikkelen.

HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.