Kom werken bij HDM Pipelines

22 april 2020
42f490ed-9da1-429d-8c28-0e8ba444710c.jpg

HDM Pipelines is een jong en snelgroeiend bedrijf op het gebied van assetmanagement en integriteit van leidingsystemen. Bij HDM Pipelines werk je aan uitdagende projecten voor high-end opdrachtgevers. Bedrijven die actief zijn in drink- en afvalwater, (petro)chemische industrie maar ook waterschappen en gemeenten. Iedere dag werkt een team van specialisten aan innovatieve oplossingen voor een duurzame ondergrondse infrastructuur. Maatwerkoplossingen die de efficiency en levensduur van leidingen verhogen.

Ben jij op zoek naar een boeiend bedrijf om voor te werken met enthousiaste en professionele collega’s in een informele werksfeer?

Wij zijn regelmatig op zoek naar experts om ons team te versterken. Momenteel hebben we de volgende vacatures beschikbaar:

In alles wat we bij HDM Pipelines doen, volgen we ons gevoel voor ondernemerschap en onze resultaatgerichte aanpak vanuit een coöperatief perspectief. Wij gaan voor de langdurige relatie met onze collega’s, partners en opdrachtgevers.

HDM Pipelines staat bekend om haar specialistische kennis, ongekende nieuwgierigheid en gezonde boerenverstand. Door leiderschap en onze daadkracht krijgen we zaken voor elkaar. In sommige gevallen zijn er voor de hand liggende oplossingen. Op andere momenten vraagt de situatie om creatief te zijn. Maar altijd met het oog op de omgeving en de maatschappij, want wij realiseren ons:

“Alleen samen kunnen we de verouderde ondergrondse infrastructuur optimaliseren. Noodzakelijk voor behoud van de huidige welvaart, maar ook om de toekomstige welvaartsgroei te versterken”.

Met een enthousiast team staat HDM Pipelines meer dan 50 leidingeigenaren en beheerders in Nederland en België bij met het optimaliseren van de ondergrondse infrastructuur. Jij  kunt daar als beginner of ervaringsdeskundige een waardevolle bijdrage aan leveren.

Ben je al enthousiast? Reageer dan meteen en stuur je motivatie en CV naar: info@hdm-pipelines.com.
Bij vragen kun je contact opnemen met Rudy Dijkstra, te bereiken op: +31 (0)85 1301944.

HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.