Openingsweekend Leeuwarden-Fryslân 2018 Culturele Hoofdstad van Europa

25 januari 2018
Openingsweekend-26-en-27-januari-2018-1280x490.jpg

Leeuwarden is, samen met de provincie Fryslân, in 2018 Culturele Hoofdstad van Europa. Aankomend weekend, 26 & 27 januari, is het openingsweekend.

Sinds 1985 draagt elk jaar een stad de titel culturele hoofdstad van Europa; sinds 2004 zijn het elk jaar twee steden. Voor 2018 zijn Valletta en Leeuwarden-Fryslan genomineerd. Het doel van de culturele hoofdstad is de rijkdom, de verscheidenheid en de gemeenschappelijke kenmerken van de Europese culturen tot hun recht te laten komen en ertoe bij te dragen dat de burgers van de Europese Unie elkaar beter leren kennen.

Als HDM Pipelines zijn we trots dat we binnenkort naar Leeuwarden gaan verhuizen en bij kunnen dragen aan de ondernemerscultuur van het Bedrijven en Winkelpark De Zwette. Daarnaast willen we ons inzetten in het vergroten van de kennis en ervaringen op het gebied van watertechnologie; Leeuwarden, als waterstad, draagt ook de naam Capital of water technology.

Voor nu luidt de slogan: Sunder dy kinne we net begjinne, zonder jou kunnen we niet beginnen.
Dit weekend luidt niet alleen een geweldig cultureel jaar in, maar ook een tijd waarin iedereen een verschil kan maken in het belang van de ander en de wereld. Het Openingsweekend van Leeuwarden-Fryslân wil je niet missen.

Ga voor meer informatie naar de officiële website: https://www.friesland.nl/nl/culturele-hoofdstad

HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.