HDM in het kort

Pipeline Management Specialisten

HDM Pipelines B.V. is opgericht in 2011 met als doel het ondersteunen van leidingeigenaren en beheerders met asset management en integriteit vraagstukken.
De specialisten van HDM Pipelines zijn experts in het vakgebied van buisleidingen en leveren efficiënte oplossingen en innovatieve diensten op basis van kennis en ervaring.

Volgens onze klanten draagt HDM Pipelines bij aan:


“A true step change into pipeline management.”

Projecten HDM Pipelines


Project glasvezel
Project RCA
Project ILI
Project leidingbeheer
Project Asset Management
Project AC leidingen
Project Pipeline Management System
Project Glasvezelversterkte persleiding


Waarom HDM?

Uw specifieke situatie op leiding gebied staat bij ons centraal en we zoeken altijd naar een lange termijn oplossing, waarin inbedding in uw organisatie continue ons streven is.
Basis voor succes is samenwerking, met uw eigen experts en waar zinvol met andere specialisten om optimale integratie te realiseren.

Als ervaren en onafhankelijke partij biedt HDM Pipelines duurzame oplossingen en professionele diensten, en streven wij ernaar dat het uiteindelijke doel voor uw specifieke situatie wordt gerealiseerd.
Ons vizier is gericht op de doorontwikkeling van u, van uw leidingbeheer en van ons.


Missie

Het leveren van efficiënte oplossingen en innovatieve diensten voor beheer, onderhoud en management van leidingsystemen waarbij investeringen resulteren in een optimaal rendement.

Visie

Creëren van een balans tussen asset management, proactieve risicobeperking en behoud van leidingintegriteit ter bescherming van mens en milieu.KERNWAARDEN

HDM Pipelines

Toekomstgericht, Innovatief & Specialistisch zijn de kernwaarden van HDM Pipelines en zult u herkennen in onze aanpak, dienstverlening en samenwerking.

HDM Pipelines beschikt over een team met verschillende disciplines en specifieke kennis en ervaring met de gehele levenscyclus van leidingsystemen.

De specialisten van HDM Pipelines kennen de markt en zijn op de hoogte van de nieuwste technische en politieke ontwikkelingen, en meest actuele wijziging in wet- en regelgeving. Bij levering van onze diensten staat aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu hoog in het vaandel.

Onze strategie en diensten staan garant voor duurzaamheid, risicobeperking, verbeterde efficiëntie en verhoogde opbrengsten ofwel een betere balans tussen prestaties, risico’s en kosten.

HDM Pipelines werkt volgens kwaliteit standaarden en is gecertificeerd voor ISO 9001 en VCA*.


Op zoek naar een onafhankelijke en deskundige partner op het gebied van leidingen?


HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.