Talent en kennis met elkaar verbinden

25 november 2020
2cd31c9a-b588-4e74-86bf-e39405f75d94.jpg

Ook bij het deelnemen aan online evenementen kun je elkaar ontmoeten. Zo was HDM Pipelines in de afgelopen week aanwezig bij “Meet Your future in Energy”. Een online carrière-evenement dat bedrijven en talent in de energiesector de mogelijkheid biedt om elkaar te ontmoeten. Met als achterliggende gedachte dat we voor de energietransitie de beste en slimste bedrijven, innovaties én mensen nodig hebben.

Op initiatief van campus Groningen, Energy Academy, Make it in the North en gemeente Groningen is er een online carrière-evenement georganiseerd. Op allerlei manieren werden aanwezigen met elkaar verbonden. Door rondetafelgesprekken, masterclasses en bedrijfspresentaties kregen de talenten de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te krijgen bij diverse bedrijven. Daarnaast was er gelegenheid om persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Alles met als doel om ontmoetingen tussen bedrijven en talenten in de energiesector te faciliteren.

“Bij HDM Pipelines waarderen wij deze inspirerende initiatieven om online in contact te komen met jong talent. Het sluit goed aan bij onze organisatie, want wij zoeken altijd vindingrijke en creatieve initiatieven om talent aan te trekken en te behouden. Dat is ook een van de redenen waarom we in het afgelopen jaar genomineerd zijn voor de ‘Inspiratie Award beste Werkgever’ van Envaqua“, aldus Johanna Cnossen, marketingmanager.

HDM Pipelines kijkt dan ook terug op een geslaagd evenement waar op een energieke manier aandacht werd gegeven aan de energie transitie. Het was een mooie kans voor innovatieve bedrijven en talent met elkaar kennis te laten maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar HDM Pipelines? Wij zijn altijd op zoek naar talent en via info@hdm-pipelines.com kun je contact opnemen. 

 

HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.