Diensten Drinkwater & Afvalwater


Leidinginspectie
Leidinginspectie

Risicogestuurd beheer
Risicogestuurd beheer

Restlevensduur benadering
Restlevensduur benadering

Verificatie (Pre / Post Inspectie)
Verificatie (Pre / Post Inspectie)

Bevingen & leidingen
Bevingen & leidingen

Materiaalstudie DO / NDO
Materiaalstudie DO / NDOOPTIMAAL LEIDINGBEHEER

Drinkwater & Afvalwater

Efficiënt en effectief beheer van uw infrastructuur, waarbij tegelijkertijd de kwaliteit en kwantiteit bewaakt moeten worden, is noodzakelijk binnen uw sector.

  • Bent u als eigenaar of beheerder van afvalwaterleidingen op zoek naar wat risicogestuurd beheer voor uw situatie daadwerkelijk betekent?
  • Zoekt u binnen uw drinkwaterbedrijf verbetering in de uitwisseling tussen asset management en het dagelijks leidingbeheer?
  • Overweegt u inspecties in uw leidingnet om de restlevensduur beter in beeld te brengen?

HDM Pipelines weet raad en gaat graag de uitdaging met u aan. Zie hieronder voor meer informatie over de specifieke diensten en wat wij voor u kunnen betekenen.Waarom juist HDM inschakelen?


Wij koppelen de uitvoering van dagelijks beheer aan uw asset management systeem en  zien deze wisselwerking als twee communicerende vaten. Wij zorgen dat de stroom aan informatie voor beide zijden resultaat oplevert. Dit doen we door de leiding letterlijk centraal te stellen.

Het resultaat wat we daarmee gezamenlijk bereiken heeft een positieve invloed op de efficiëntie en effectiviteit van uw leidingbeheer.

Kunt u uw specifieke situatie niet op onze website terug vinden, neem dan gerust contact met ons op. De diensten en oplossingen die wij bieden zijn gebaseerd op de behoeften van de klant.
“Voor een complexe situatie in ons distributienetwerk heeft Waterbedrijf Groningen ondersteuning gevonden bij HDM Pipelines BV, om de onderliggende faalmechanismen van een opgetreden lekkage in beeld te brengen. Alle mogelijke faalmechanismen zijn in gezamenlijk overleg in beeld gebracht en er is een meest waarschijnlijk scenario uitgewerkt. Hiermee is een prima basis gelegd om verdere stappen te zetten in het kader van vervolgonderzoek en het opstellen van beheersmaatregelen.”

Waterbedrijf Groningen 


HDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.