OPTIMAAL LEIDINGBEHEER

Materiaalstudie DO / NDO

Materialen verouderen. De vraag is waar, hoe en op welk tempo dat binnen uw assets plaatsvindt.

De stap om er een studie op los te laten ligt wellicht voor de hand, maar hoe en wat voor studie? Wij ontzorgen u graag, maar vragen u actief deel te nemen. Wij vormen een schakel tussen uw interne situatie en de mogelijkheden buiten uw poort.

Wij beschikken niet over een eigen lab, maar hebben wel de juiste contacten. We begrijpen de taal van (fundamenteel) onderzoek en snappen de praktijk. Dat maakt ons geschikt om u te ontzorgen. Onze inbreng is jarenlange ervaring in engineering, productie, installatie en beheer in combinatie met alle voorkomende leidingmaterialen: staal, kunststoffen, composiet, cementgebonden.Waarom juist HDM inschakelen?


We stoppen niet bij een constatering dat er bijvoorbeeld een pitcorrosie waarneembaar en kwantificeerbaar is, maar speuren naar het onderliggende faalmechanisme. Daaruit komen de praktische handvatten hoe de situatie naar de toekomst te borgen.

We gaan verder, door de opgedane kennis praktisch door te vertalen naar de rest van uw leidingsysteem. Voorkomen is immers beter dan genezen. Dit doen we met een pragmatisch en kostenbewust perspectief. Het doel is niet onderzoeken, het doel is de juiste beslissingen te kunnen nemen.


Diensten Drinkwater & Afvalwater


Leidinginspectie
Leidinginspectie

Risicogestuurd beheer
Risicogestuurd beheer

Restlevensduur benadering
Restlevensduur benadering

Verificatie (Pre / Post Inspectie)
Verificatie (Pre / Post Inspectie)

Bevingen & leidingen
Bevingen & leidingen

Materiaalstudie DO / NDO
Materiaalstudie DO / NDOHDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.