OPTIMAAL LEIDINGBEHEER

Verificatie (Pre / Post Inspectie)

Inspecties lonend maken en maximaal uitnutten. Hiermee bedoelen we het bereiken van vanzelfsprekende, in uw organisatie ingebedde, inspectieprotocollen gericht op de zorgplicht.

U geeft uw inspectiebudget alleen ‘met plezier’ uit in ruil voor maximale informatievergaring om uw onderhoudsbeslissingen op te baseren.Waarom juist HDM inschakelen?


Wij ondersteunen u onafhankelijk, zodat uw zorgplicht is geborgd. Dit wordt alleen mogelijk door een inhoudelijke en kundige voorbereiding. Zo garanderen we dat de inspectie (‘RBI’ of Risk Based Inspection) rendeert doordat uw kennis maximaal verhoogd wordt. Onze missie is er voor te zorgen dat u bij de volgende inspectie zelf de juiste vragen op een rij heeft.

Zoals ook vermeld onder de dienst inspectie, kan er tot slot ook nog eens op kosten bespaard worden: een olie & gas operator waarbij we sinds 2013 actief zijn op dit vlak, heeft mede door ons toedoen een reductie van 25% behaald.In de praktijk


Veel vragen worden opgeroepen:

“Wat gaan we eigenlijk inspecteren? En waarom eigenlijk, wat zoeken we precies? Zijn er nog andere technieken beschikbaar? Is inspectie eigenlijk wel de juiste manier om het antwoord te vinden?”

Deze vragen voorafgaand stellen en beantwoorden is dé manier om het genoemde doel te halen. Want de vragen lijken simpel, dus waarom doen we het in de praktijk dan niet ten volle? Er is veel winst te halen, met direct kostenbesparingen in het vizier.

Er zijn vaak veel in- en externe partijen betrokken bij inspecties, denk aan cleaning, intelligent pig leveranciers, inspecteurs/toezichthouders, maar ook aan voorbereidende handelingen.

Wie van deze partijen behartigt uw centrale belang vanuit uw zorgplicht? Helaas horen we te vaak dat de betrouwbaarheid van de inspectie-uitkomsten achteruit hollen door het niet optimaal aansluiten van de activiteiten.

Diensten Drinkwater & Afvalwater


Leidinginspectie
Leidinginspectie

Risicogestuurd beheer
Risicogestuurd beheer

Restlevensduur benadering
Restlevensduur benadering

Verificatie (Pre / Post Inspectie)
Verificatie (Pre / Post Inspectie)

Bevingen & leidingen
Bevingen & leidingen

Materiaalstudie DO / NDO
Materiaalstudie DO / NDOHDM PIPELINES B.V.

Headquarters

+31 (0)85 1301944

www.hdm-pipelines.com

info@hdm-pipelines.com

ISO 9001 en VCA* certified

GET IN TOUCH

Follow Our Activity

A step change into pipeline management.